Barbie Skipper Babysitter Etenstijd Speelset

Afmeting artikel: 32,449 x 21,59 x 6,033 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Speel klassieke babysitmomenten na met deze Barbie Skipper Babysitters Inc etenstijd-speelset: voed je fantasie met een leuke extra mogelijkheid!

- Deze peuterpop kan zelfstandig eten, met een beetje hulp van jou. Beweeg het hendeltje in haar rug en ze tilt haar arm op om te eten!
- Als het tijd is om te eten, zet je de kleine pop in haar kinderstoel. Via de opening in de stoel kun je het hendeltje gemakkelijk bewegen!
- De poppen kunnen een ijsje, lepel of beker vasthouden!
- Met accessoires als een pak melk, een doos ontbijtgranen en een kom kun je nog meer verhalen bedenken. Dankzij het plug-and-play-ontwerp blijven de items op hun plaats en is alles makkelijk op te ruimen.

Met de Barbie Skipper Babysitters Inc. poppen en speelsets kunnen kinderen hun verzorgende kant leren ontdekken door in de rol van babysitter te kruipen. In elke set zit een Skipper pop of vriendin, een baby- of een peuterpop, meubeltjes en accessoires die passen bij de kindertijd. Deze set voor etenstijd bevat alle ingrediënten voor veel speelplezier met een peuterpop die zelfstandig kan eten (met een beetje hulp)! Zet de kleine pop in de kinderstoel en geef haar een beker, lepel of ijsje in haar hand. Met de handgrepen kan ze die zelf vasthouden. Beweeg het hendeltje in haar rug door de opening in de kinderstoel heen om haar arm op en neer te bewegen, zodat ze de lekkernij naar haar mond brengt. Hmmm! Als ze klaar is met eten, zet je haar op de driewieler en duw je haar vooruit. Door al dat spelen krijgt ze vast snel weer trek. De Skipper pop is klaar om te babysitten. Ze draagt een casual outfit met een gestreept T-shirt, zwarte shorts en paarse gympen. Met zo veel onderdelen kun je oneindig veel babysit-avonturen bedenken en naspelen. Kinderen zullen genieten van hun rol als kinderoppas en verzorger met deze speelset die inspireert tot verzorgend spelen! Verzamel de Babysitters Inc. poppen en accessoires voor een dag vol babysitpret. (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.) Inhoud: Skipper babysitterpop met kledingsetje en schoenen, een kleine peuterpop met kledingsetje en schoenen, een kinderstoel, een driewieler en accessoires voor etenstijd. Skipper pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581868
Afmeting artikel: 32,449 x 21,59 x 6,033 cm
Afmeting verpakking: 32,39 x 21,59 x 6,03 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961803570
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.