Barbie Wellness Bubbelbad en pop

Afmeting artikel: 24 x 15 x 8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Kinderen leren hoe ze goed voor zichzelf kunnen zorgen wanneer ze Barbie helpen ontspannen met deze speelset met spathema en haar een glitterend en bruisend bad laten nemen!

- De set bestaat uit een Barbie pop met badkleding, haar puppy, een bad, een spaframe, 5 pakjes bruispoeder en accessoires waar kinderen ontspannende badverhalen mee kunnen naspelen.
- Om de spa-ervaring compleet te maken, vul je het bad met water, zet je de pop erin en doe je een van de glitterende bruissets in het water. Het water verandert dan van kleur en begint net als in een echte spa te bubbelen en te schuimen!
- De badaccessoires bieden talloze speelmogelijkheden en dankzij de handvatten op sommige accessoires kunnen kinderen er nog eenvoudiger mee spelen. Ze kunnen de badproducten en borstels op het badrekje leggen of ze opbergen in het spaframe.
- Het plug-and-play-ontwerp van het frame met houten look zorgt ervoor dat accessoires op hun plek blijven en alles eenvoudig is op te bergen. Bovendien is het frame voorzien van planten en realistische kalmerende accenten.

Barbie weet dat je het meeste uit jezelf haalt als je goed voor jezelf zorgt! Deze speelset met spathema staat volledig in het teken van een van Barbies favoriete manieren om te ontspannen: een bruisend bad nemen. Bij de set zitten een Barbie pop, een puppy, een spabad en accessoires voor spetterend en bruisend speelplezier in bad. Vul het bad met water, zet Barbie erin en doe er een van de vijf meegeleverde glitterende bruissets in om het water net als in een echte spa te laten bubbelen! Barbie kan helemaal tot rust komen met accessoires als een badrekje, badproducten, een spons, een badborstel en een handdoek. Ook de spa zelf heeft een kalmerende uitstraling dankzij het frame met houten look en de bloembak in de vorm van een panda. Bovendien is er een plekje voor de puppy en zijn er verschillende vakken om de accessoires in op te bergen. Sommige accessoires hebben een handvat zodat de pop ze vast kan houden en je nog eenvoudiger de leukste rollenspellen kunt spelen. Barbie draagt badkleding en heeft een handdoek om zich heen gewikkeld. Ze is superflexibel waardoor je haar tijdens het spelen in realistische houdingen kunt zetten. Kinderen kunnen alle Barbie wellnesspoppen verzamelen en zo hun wereld vergroten en leren hoe je goed voor jezelf zorgt, want als kinderen met Barbie speelt, fantaseren ze over alles wat ze later kunnen worden! Inhoud: Barbie pop met omgeslagen handdoek, puppy, bad, spaframe, vijf glitterende bruissets en accessoires. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581887
Afmeting artikel: 24 x 15 x 8 cm
Afmeting verpakking: 33,5 x 28,4988 x 10 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961814231
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.