Barbie Color Reveal Barbie Pop - Wave 2 - 'Eats 'n Treats'

Afmeting artikel: 30,48 x 8,89 x 3,81 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met 7 verrassingen in één pakket, komt er geen einde aan het plezier met de Barbie Color Reveal poppen!

- Verwijder de buitenkant van de verpakking en draai de bovenkant van de buis open. Haal de pop eruit die van top tot teen is gehuld in Color Reveal paars, samen met 4 versierde zakjes waarvan de inhoud nog een verrassing is!
- Vul de buis met warm water en zet de pop hierin. Draai haar rond en het water wordt paars: een magisch effect!
- Haal de pop uit het water om haar look te onthullen: elke pop heeft een andere combinatie van kleur ogen, kleur van het vormgegeven haar, huidskleur en versierd pakje.
- Maak de 4 verrassingszakjes open om de inhoud te onthullen — een geparfumeerde pruik die past bij het voedselthema, een rok, een paar schoenen en een klein sponsje. Na het spelen kun je ze weer opbergen in de buis!

Barbie Color Reveal poppen zitten boordevol verrassingen - maak de doos maar open! Je krijgt gegarandeerd een pop met trendy kleding, maar de precieze look van elke pop blijft een verrassing tot je deze onthult. De verpakking is onderdeel van het plezier — verwijder de buitenverpakking om een doorzichtige buis te onthullen. Binnenin zit een mysterieuze kleurenverrassingspop en vier zakjes met verrassingen. Haal alles uit de buis en vul deze vervolgens met warm water. Zet de pop in het water en draai haar rond. Het water verandert van kleur en als je de pop weer uit het water haalt, komt haar echte look tevoorschijn! Elke pop heeft een andere combinatie van kleur ogen, kleur van het plastic haar, huidskleur en versierd pakje, maar de verrassingen houden hier nog niet op… open de zakjes om een pruik met geparfumeerd lang haar, een rok, een paar schoenen en een klein sponsje te onthullen. Doop de spons in ijskoud water en gebruik hem om het gezicht en het plastic haar van de pop te transformeren. Haar ogen, lippen en haarkleur veranderen. Door middel van warm en ijskoud water kunnen kinderen dit steeds opnieuw doen! Maak haar look af met de rok, schoenen en geparfumeerde pruik en verzin een nieuw verhaal. Elke serie heeft een uniek thema. Deze color reveal poppen hebben alles te maken met voedsel, met een leuke afbeelding op het pakje van elke pop, vrolijke prints in populaire kleuren op de rokken, en de schoenen en pruiken passen er met de modieuze accenten perfect bij. Gebruik de buis om deze en andere favoriete Barbie accessoires te bewaren. Welke pop onthul jij? Kinderen kunnen ze verzamelen om de accessoires met elkaar te combineren en de mogelijkheden uit te breiden. Want als een meisje met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Inclusief pop, rok, schoenen, pruik en een sponsje. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581903
Afmeting artikel: 30,48 x 8,89 x 3,81 cm
Afmeting verpakking: 32,799 x 8,9002 x 8,9002 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961919493
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Proefmonsters: Proefmonsters
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.