3Doodler Starter Pack

Afmeting: verpakking 30 x 25 x 8 cm
Omschrijving
Maak met de speciale 3Doodler pen je eigen 3D figuren. Met deze pen kun je namelijk letterlijk in de lucht tekenen. Via de achterkant van de pen breng je een kleurstaafje in. Deze kleur komt er aan de andere kant vloeibaar uit, zodat je kunt tekenen. Bij 3Doodler wordt gebruik gemaakt van speciaal plastic dat smelt bij zeer lage temperatuur, waardoor het veilig is voor kinderen. In het bijgeleverde Ontwerpboek staan 12 verschillende ontwerpen, zoals de Eiffeltoren en een vrolijke bloem.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3680223
Afmeting: verpakking 30 x 25 x 8 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 853653006673
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Communie- en Lentefeest:
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 6 januari 2017 om 18:52 door Yvonne Wanneer is het 3doodler start pakket weer aanwezig? Ik hoop op korte termijn ivm een verjaardag.
Reactie van Lobbes.nl Beste Yvonne,

Bedankt voor je vraag.

Naar verwachting zal dit artikel eind januari weer leverbaar zijn.

Hartelijke groet,
Jurian van Lobbes.nl
Op 27 september 2016 om 10:31 door Vera Graag zou ik willen weten welk filament (vulling) geschikt is voor deze 3D pen. ABS of PLA (of beide). Wat is de dikte van het filament en verkopen jullie ook navullingen? Wat is de garantie op de 3D pen en zijn er vervangende onderdelen te krijgen mocht er iets aan kapot gaan?
Reactie van Lobbes.nl Beste Vera,

Bedankt voor je vraag.

De 3D pen is geschikt voor ABS en PLA. De dikte van het filament is 3 mm. Wij verkopen helaas geen na vullingen. De garantie staat bij ons op 30 dagen mocht er iets in de tussentijd kapot gaan of niet goed zijn kunnen wij een nieuw artikel opsturen. Vervangende onderdelen gaan via 3Doodler het bedrijf zelf.

Hartelijke groet,
Jurian van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!