Hot Wheels Action - Gigantische Botsing Speelset

Afmeting verpakking: 100 x 30 x 15 cm
Omschrijving
eze baan, nieuw in 2019, is de grootste versterkte set die Hot Wheels® ooit heeft gemaakt en beslaat een breedte van meer dan 1,5 meter!

Hot Wheels® Grote Botsing baanset is het ultieme, spectaculaire, allerbeste speelgoed voor jongens die van Hot Wheels® actie houden! Deze baan, nieuw in 2019, is de grootste versterkte set die Hot Wheels® ooit heeft gemaakt en beslaat een breedte van meer dan 1,5 meter. Hij staat garant voor snelheid en superactie, dus laat je auto's flink rammen en beuken! Met de dubbele achtvormige baan kunnen meerdere spelers tegelijk (met meerdere auto's tegelijk!) racen. En dat betekent dat de kans op botsingen een stuk groter is! Gebruik de hendels om de auto's over de banen te laten racen. Je kunt je auto's door de crashzone op de baan laten scheuren of door de lucht laten vliegen voor spectaculaire luchtbotsingen! De set is inklapbaar en dus makkelijk op te bergen. Uren raceplezier voor fans van Hot Wheels®!
Werkt op 6 D batterijen (niet inbegrepen).

• ​​Met de dubbele achtvormige baan met snelheidsboosters kun je met meerdere auto's tegelijk racen, met meer kans op spectaculaire botsingen! ​
• ​​​Gebruik de hendels om je auto's door de crashzone op de baan te laten scheuren of door de lucht te laten vliegen voor spectaculaire luchtbotsingen! ​
• Kan ingeklapt worden opgeborgen.
• ​​Crash- en botsactie wakkert het competitiegevoel van kinderen aan en biedt uren speelplezier! ​
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581782
Afmeting verpakking: 100 x 30 x 15 cm
Benodigde batterijen: 6x Batterij 20 D alkaline (1999916)  
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 0887961762594
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.