L.O.L. Surprise OMG Fashion Closet On-The-Go Koffer

Afmeting verpakking: 38 x 37 x 21 cm
Omschrijving
O.M.G! Wij zusjes stralen de hele dag. Onze stijl is übercool en past bij de diva's die we zijn. We dansen op de muziek van onze eigen dj en zijn net een tikje extravaganter dan anderen. We onderscheiden ons van de massa en maken onze eigen regels, want we willen de wereld verrassen.

Deze stoere zussen gaan aan de rol! Neem je L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepoppen en hun mode onderweg mee met de L.O.L. Surprise! O.M.G. Kast met mode voor onderweg. Berg 4 L.O.L. Surprise! O.M.G.-modepoppen op in de vakken die speciaal zijn ontworpen voor je favoriete B.B.s. Het stijlvolle rolkofferontwerp is supermodieus en heeft een greep die je kunt uittrekken en echt werkende wieltjes om de koffer makkelijk te vervoeren. Inclusief 2 omkeerbare achtergronden voor in totaal 4 glamoureuze achtergronden voor vette fotoshoots. Klap het kledingrek omlaag om mode op te bergen en gebruik de laden voor alle accessoires van je modepop. Ook met exclusieve accessoires: 1 trendy tasje in de stijl van de kast, 1 zonnebril met blauwgetinte glazen en 6 kledinghangers. Exclusief poppen.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 4520498
Afmeting verpakking: 38 x 37 x 21 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0035051571315
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.