L.O.L. Surprise OMG Collector Pop 2020

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 35 x 31 x 13 cm
Omschrijving
O.M.G! De oorspronkelijke Queen of Rock is klaar om samen met haar crew het podium op te stappen en de show te stelen. Ze roept alle B.B.'s op om mee te gaan op de - So Extra - Tour, waar elke B.B. danst op rockmuziek en de hele wereld remixt.

Ben jij klaar om te rock-'n-rollen? Maak kennis met Jukebox B.B., de unieke L.O.L. Surprise! O.M.G. Remix 2020 Collector editie-modepop. Deze koningin van de muziek glinstert goudkleurig van top tot teen, van de gouden highlights in haar haar en de verfijnde goudkleurige stiksels op haar mode tot haar luxe accessoires. Ze heeft een heel mooi gezichtje, prachtig gestyled haar en beweegbare ledematen voor heel veel houdingen. Ze is de grote zus van het favoriete L.O.L. Surprise!-personage The Queen en ze is klaar voor het ultieme concert tijdens de - So Extra - Tour. Ze heeft ook al de perfecte look uitgezocht om de show te stelen. Haar spectaculaire mode bestaat uit een korte top met hoge col, een dramatische broek met wijde pijpen van goudbrokaat met kristallen afwerkingen, een fantastisch jack met kraag met kristallen studs en een sensationele, glinsterende cape. Jukebox B.B. is ook inclusief een jukeboxpodium met verlichting dat echt muziek afspeelt! Stop er een muntje in en dan speelt het podium Jukebox B.B.'s rock-'n-roll-couplet van de verrassingssong. De premium verpakking om te bewaren is een perfect cadeau voor fans en verzamelaars. Jukebox B.B. heeft ook een tijdschrift bij zich met de songteksten voor haar deel van de song. Verzamel alle songtekstbladeren om de volledige L.O.L. Surprise! Remix song compleet te krijgen. Of mix en match songteksten om je eigen remix te creëren. Inhoud: exclusieve modepop, spectaculaire mode, dramatische cape, luxe gouden accessoires, coole schoenen, een haarborstel, jukeboxpodium met verlichting en poppenstandaard die echt muziek afspeelt, plus muntje om muziek af te spelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4520511
Afmeting verpakking: 35 x 31 x 13 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 035051569886
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.