Lamaze Puppy met Geluid

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 24 x 12 x 10 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze speelse pup is de leukste vriend voor je baby! Je baby kan Puppy horen "blaffen" wanneer zijn neus wordt aangeraakt en horen rammelen wanneer hij wordt geschud. Hij is zacht en knuffelig en heeft felle kleuren en contrastpatronen die de visuele waarneming stimuleren. Ook kan je baby de verrassende kreukels en het bot van Puppy aan zijn touw ontdekken. Puppy bevat een handige ophangclip, ontworpen om aan kinderwagens of luiertassen te bevestigen. Neem Lamaze Puppy met Geluid overal mee naartoe!

Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkeld voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4680641
Afmeting artikel: 24 x 12 x 10 cm
Afmeting verpakking: 21,9 x 16,1 x 12,7 cm
Geschikt vanaf: 0 maanden
EAN code: 0796714270234
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Katoen
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.