Fisher Price Activiteiten Kubus Hout

Afmeting artikel: 43 x 23 x 23 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De Fisher Price Houten Activiteiten Kubus is de perfecte aanvulling op de collectie traditioneel houten Fisher Price-speelgoed en geproduceerd als eigentijdse uitvoering voor peuters van nu. Op deze 5in1 activiteitenkubus valt heel veel te ontdekken en zal je kleintje urenlang bezighouden. De afneembare bovenkant heeft een kralendoolhof en een slotpuzzel. Help de leeuw, panda, krokodil en olifant over het bord te verplaatsen. Verder zijn er nog andere speelmogelijkheden zoals onder andere muziek maken op de xylofoon of puzzelen met de vormenstoof. De verschillende activiteiten helpen bij het bevorderen van leer- en coördinatievaardigheden tijdens het spelen en plezier maken. Ook het samenspelen en delen met andere kinderen worden bevordert.

Product afmetingen zijn: H43xD23xW23. De houten Fisher Price Activity Cube is gemaakt van verantwoorde materialen en gecertificeerd door de FSC. Geschikt voor 18M+
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2430200
Afmeting artikel: 43 x 23 x 23 cm
Afmeting verpakking: 23 x 23 x 23 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 8714627009286
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Toi-Toys:
Materiaal: Hout
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Fisher Price Activiteiten Kubus Hout'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.