Engino STEM Mechanics - Wet van Newton

Afmeting: verpakking 27 x 37 x 5,5 cm
Engino STEM Mechanics - Wet van Newton Engino STEM Mechanics - Wet van Newton Engino STEM Mechanics - Wet van Newton
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Ontdek Engino STEM, Leer alles over Sir Isaac Newtons bewegingstheorieën. Hij is uitgeroepen tot werelds meest invloedrijke wetenschapper. Zijn bewegingstheorieën zijn alle gebaseerd op dagelijkse situaties. Leer en test zaken als kinetische en potentiële energie. Maak de 8 verschillende modellen zoals de ballistische katapult, door een ballon aangedreven vliegtuig, een dragster-auto, een windmolen aangedreven door de zwaartekracht. Gebruik het (Engelstalige) instructie boekje om de verschillende modellen te bouwen (Nederlandse versie kun je downloaden van het web) of via de schitterende app Engino KidCad. In het 42-pagina tellende boek vind je veel informatie over de geschiedenis en de wetten van Newton. Via vragen test je of je de stof begrepen hebt. Het Engino bouwsysteem zorgt dat je snel en makkelijk alle modellen kan bouwen en weer kan afbreken.
De bouwelementen zijn in Cyprus geproduceerd en gemaakt van ABS kunststof. Dit bouwsysteem is echt uniek in zijn eenvoud. Met 13 onderdelen kan je alles maken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1820069
Afmeting: verpakking 27 x 37 x 5,5 cm
Geschikt voor: Vanaf 8 jaar
EAN code: 5291664001556
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.