LEGO Minifiguren 71027 Serie 20

Afmeting verpakking: 39 x 29 x 24,5 cm
Omschrijving
Kinderen krijgen spannende nieuwe speelmogelijkheden voor hun LEGO sets met deze LEGO Minifiguren (71027) Serie 20. Deze LEGO minifigurenserie is nieuw vanaf september 2020 en bevat een kleurrijke reeks unieke LEGO personages om te verzamelen en uit te stallen of om te combineren met bestaande speelsets om de verhalen naar nieuwe, leuke dimensies te tillen.

Te gekke personages
Volwassen fans en kinderen kunnen een nieuwe reeks LEGO® personages verwelkomen: hier zijn pyjamameisje, piñatajongen, meisje in erwtenpak, zeeredster, piratenmeisje, vechtsportjongen, breakdancer, superkrijger, man in stenenpak, meisje in lamapak, ruimtefan, atlete, toernooiridder, muzikant uit de jaren 80, dronejongen en viking!

Spannende accessoires en informatieboekje
De met zorg vervaardigde, zeer gedetailleerde minifiguren zitten in een verzegeld verrassingszakje met één of meer accessoires voor nog meer speelplezier, plus een informatieboekje.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2020109
Afmeting verpakking: 39 x 29 x 24,5 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 5702016619423
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 8
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.