LEGO DOTS 41903 Kosmisch Wonder Armband

Beoordeling 5 / 5 door 2 klanten
Afmeting verpakking: 24,5 x 9,3 x 7 cm
Omschrijving
Kinderen die houden van knutselen en graag hun eigen sieraden maken, zullen deze coole LEGO® DOTS™ (41903) Kosmisch wonder armband set geweldig vinden! Deze knutselset, speciaal ontwikkeld voor gemakkelijk en intuïtief gebruik, biedt kinderen de kans om hun eigen sieraad te maken en deze aan te passen aan hun kleding en stemming.

Persoonlijke sieradenset
Deze coole armbandset bestaat uit een verstelbare, zwarte band die om zowel grotere als kleinere polsen past en 32 kleurrijke tegels, inclusief speciale tegels die zijn versierd met vallende sterren en planeten en unieke diamantelementen, waarmee kinderen hun eigen creatieve speelgoedarmband kunnen ontwerpen, hun verbeelding en creatieve speelvaardigheden kunnen vergroten en zelf iets unieks kunnen maken.

Ontwerpplezier voor jonge knutselfans
Met deze set kunnen kinderen fantasierijk bezig zijn en de armband versieren zoals zij dat willen. Passend bij hun stemming of als een geweldig staaltje zelfexpressie om te pronken met hun leuke ontwerpen, want alles is mogelijk bij deze armbanden. Een geweldig sinterklaas- of verjaardagscadeau en een leuke verrassing voor welke gelegenheid dan ook.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2022988
Afmeting verpakking: 24,5 x 9,3 x 7 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702016616729
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 33
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.