LEGO DOTS 41908 Extra DOTS - Serie 1

Afmeting verpakking: 26,2 x 19,9 x 14,6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Kinderen en knutselliefhebbers zullen deze coole LEGO® DOTS™ (41908) Extra DOTS - serie 1 set geweldig vinden! Deze extra tegels kunnen worden gecombineerd met alle LEGO DOTS sets, waardoor kinderen hun ontwerpen op leuke nieuwe manieren uit kunnen breiden en aanpassen aan hun outfit, stemming of kamer.

Extra creativiteit in een zakje
Dit geweldige setje voor kinderen bevat 109 kleurrijke tegels, waaronder 20 doorschijnende blauwe glittertegels en 10 tegels met speciale opdruk, om hun creatieve sieraden of kameraccessoires mee te versieren. Zie hoe kinderen hun fantasie gebruiken om zichzelf uit te drukken zoals zij dat willen.

Meer knutselitems voor nog leukere ontwerpen
Kinderen kunnen nu met nog meer verbeelding aan de slag gaan met het versieren van hun LEGO® DOTS™ items om ze te laten passen bij hun humeur, om te mixen en matchen met hun vrienden en om hun eigen unieke ontwerpen te laten zien. Deze set is een leuk schoencadeautje, presentje voor een verjaardag of extra aankoop bij een van de andere DOTS sets.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2022992
Afmeting verpakking: 26,2 x 19,9 x 14,6 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5702016667547
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 109
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.