LEGO City 60345 Boeren Markt Bus

Afmeting verpakking: 28 x 26 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Yes! De boerenmarkt is geopend en er zijn een heleboel verse producten van het land te vinden. Help de boer om de wortels, maïs, pepers en druiven water te geven en te oogsten. Verkoop groente en fruit vanuit de mobiele winkel, lever samen met Horace en zijn vrienden uit de LEGO City tv-serie bestellingen af aan huis met de speelgoedbus en beleef leuke avonturen op het platteland - maar pas op voor het hongerige konijn! Kinderen vanaf 5 jaar die houden van het leven op de boerderij, zullen deze LEGO City Boerenmarkt wagen (60345) speelgoed set geweldig vinden. De LEGO foodtruck beschikt over een serveerluik, deuren die open kunnen en talloze leuke functies. Er is ook een stukje grond met wortels en allerlei groenten en fruit om te verkopen. En met een konijnenfiguur en 3 minifiguren zijn alle ingrediënten aanwezig voor urenlang speelplezier op de boerderij. Dankzij de eenvoudig te volgen gedrukte bouwinstructies met afbeeldingen kunnen kinderen dit leuke LEGO boerderij speelgoed helemaal zelf bouwen, of samen met vrienden en familie.

De gedetailleerde gebouwen, speelgoedauto's en inspirerende personages uit de LEGO City Boerderij speelsets inspireren kinderen om creatieve rollenspellen te bedenken en meer te leren over het boerenleven. Dit leuke speelgoed met een mobiele marktkraam is een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 5 jaar.
De foodtruck is ca. 10 cm hoog, 25 cm lang en 17 cm breed
Bevat 310 onderdelen
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023621
Afmeting verpakking: 28 x 26 x 5 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 5702017161693
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 310 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.