Lego Classic 11021 90 Jaar Spelen

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 48 x 28 x 7 cm
Omschrijving
Met deze LEGO Classic 90 jaar spelen (11021) bouwset kunnen kinderen, volwassenen en grootouders genieten van eindeloos speelplezier en nostalgie. Deze set, een eerbetoon aan een lange geschiedenis van creatief speelgoed, bevat een regenboog aan kleurrijke LEGO onderdelen, 15 minimodelversies van iconisch LEGO constructie speelgoed door de jaren heen, plus extra stenen om zelf wat mee te bouwen!

In de doos zitten minimodellen van een kasteel, een trein, een eend en nog veel meer leuke objecten uit de LEGO collectie. Elk van de 15 minimodellen beschikt over een eenvoudige stapsgewijze bouwgids met afbeeldingen, zodat zelfs beginnende bouwers hun LEGO speelgoed helemaal zelf kunnen bouwen.

LEGO Classic bouwpakketten geven kinderen ideeën en inspiratie, waarbij ze creatieve vaardigheden ontwikkelen die een leven lang meegaan. Deze LEGO classic speelset voor kinderen vanaf 5 jaar is een ideaal cadeau voor een verjaardag, feestdag of speciale gelegenheid voor LEGO bouwers van alle leeftijden.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023487
Afmeting verpakking: 48 x 28 x 7 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 5702017189192
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 1100 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.