LEGO ICONS 10311 Orchidee

Afmeting artikel: 39 x 30 x 24 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Geniet van een ontspannend bouwproject en maak een prachtige plant voor in huis met dit LEGO® Orchidee (10311) modelbouwproject voor volwassenen. Neem rustig de tijd en zet de gedetailleerde witte en roze bloemen en de vaas in elkaar. Het model is geïnspireerd op een echte orchidee en heeft onderaan 5 bladeren en 2 luchtwortels voor een authentiek displaymodel. Bouw de blauwe geribbelde vaas en vul deze met de bruine LEGO onderdelen: de schorsstukjes waar een echte orchidee in groeit.

Werk aan je creativiteit, steen voor steen
Kom even helemaal tot rust met de bouwbare modellen uit de LEGO Botanische Collectie die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen. Bouw je eigen orchidee en geniet van een boeiend bouwproject waarbij je een modelplant bouwt voor in huis of op kantoor met deze LEGO® Orchidee 10311 bouwset.

Pas je displaymodel aan – draai de stengels, bloemen, wortels en bladeren van het model en geef het zo je eigen look. Herbouw de stengels voor verrassende nieuwe combinaties. Geïnspireerd op een echte orchidee: de LEGO® ontwerpers hebben een levensecht model gecreëerd, waarbij ze een bijzonder oog voor detail aan de dag hebben gelegd.

Uit de LEGO® Botanische Collectie
Dit model maakt deel uit van een collectie bouwsets die zijn geïnspireerd op echte planten en bloemen en die speciaal zijn ontworpen voor volwassenen
Vind alle op nieuwe manieren gebruikte LEGO® onderdelen – in deze set zitten verschillende LEGO elementen verborgen die zijn geïnspireerd op andere sets, zoals schilden van minifiguren en dinosaurusstaarten voor de kelkbladeren en wortels.

Dit bouwmodel bevat 608 onderdelen en is ca. 39 cm hoog, 30 cm breed en 24 cm diep. Geschikt voor volwassenen vanaf 18 jaar.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 2023555
Afmeting artikel: 39 x 30 x 24 cm
Afmeting verpakking: 38 x 26 x 7 cm
Geschikt vanaf: 18 jaar
EAN code: 5702017224336
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Lego:
Aantal onderdelen: 608 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'LEGO ICONS 10311 Orchidee'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.