LEGO DUPLO 10966 Pret in bad: Drijvend Diereneiland

Afmeting verpakking: 38 x 26 x 9 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
36, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 16:00 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 50.927 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Het Jaar van de Draak. Vier het Chinees Nieuwjaar met deze stoere draak! Je krijgt deze unieke set (t.w.v. €9,99) helemaal gratis bij besteding vanaf €79,99 aan LEGO artikelen! Maar wees er snel bij, want OP=OP.
Omschrijving
Het LEGO DUPLO Pret in Bad: Drijvend Diereneiland (10966) badspeelgoed voor baby's en peuters vanaf anderhalf jaar oud is een educatieve speelgoedset vol functies voor kinderen die van dieren houden Maak van de badtijd van je peuter een leuk verblijf op een tropisch eiland met heel wat speel- en leerplezier! Inclusief vier DUPLO-dierenfiguren: de vriendelijke leeuw staat op zijn drijvend paradijselijk eiland, terwijl de flamingo op een ring drijft, en een vis en octopus in het water plonzen. Kinderen kunnen de dieren wassen met de emmer. Er groeit ook een boom op het eiland. Je kunt het eiland opsplitsen in 2 aparte drijvende delen en het is gemakkelijk schoon te houden, bad na bad.<br><br>Met LEGO DUPLO-speelgoedsets kunnen kinderen onbegrensd spelen, zichzelf uitdrukken en met plezier op ontdekking gaan, zodat ouders belangrijke ontwikkelingsmijlpalen met hen kunnen delen. Dit schattige educatieve badspeelgoed is een heerlijk cadeau of tussendoortje voor peuters van 18 maanden en ouder.<br><br>Afmetingen: het eiland is ca. 8 cm hoog, heeft een diameter van 22 cm en kan in twee aparte drijvende delen worden opgesplitst.<br><br>Bevat 20 stukken.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023392
Afmeting verpakking: 38 x 26 x 9 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 5702017153605
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Lego:
Aantal onderdelen: 20 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'LEGO DUPLO 10966 Pret in bad: Drijvend Diereneiland'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.