LEGO Ninjago 71774 Lloyd's Golden Ultra Dragon

Afmeting verpakking: 48 x 37 x 7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Kinderen vanaf 9 jaar kunnen hun favoriete scènes uit de tv-serie NINJAGO: Crystallized naspelen met LEGO NINJAGO Lloyd's Gouden Ultra Draak (71774) speelgoed. Ze krijgen de uitdaging om de ninja's helpen om de elementwapens die het Wraakstenen leger heeft gestolen terug te veroveren. Samen met Lloyd stappen ze op de rug van de 4-koppige draak op een missie om de Kristalkoning te verslaan. Dit fantasierijke speelgoed bevat de grootste NINJAGO gouden draak ooit met 4 koppen, in allerlei standen verstelbare poten en staart, en vleugels die kunnen worden uitgevouwen tot 3 zwaarden. Kinderen krijgen er maar liefst 9 LEGO NINJAGO poppetjes bij: een exclusieve Gouden Oni Lloyd; Gouden Cole, Gouden Zane, Gouden Kai en Gouden Jay -elk met hun eigen gouden elementwapens- plus poppetjes van de Kristalkoning; 2 Wraakstenen Bruten en een Wraakstenen Strijder.

LEGO NINJAGO sets prikkelen de fantasie van ninjafans met avontuurlijke werelden boordevol actie, met mecha, auto's, vliegtuigen, tempels en draken. Het bouwen van dit gigantische drakenmodel wordt nog leuker dankzij de interactieve digitale instructies bij deze set: via de gratis LEGO Bouwinstructies app kunnen kinderen een digitale versie van het model bekijken, draaien en erop inzoomen op een smartphone of tablet. Ze kunnen bovendien hun voortgang opslaan in de app, zodat ze op ieder moment verder kunnen gaan met bouwen. Wil je een kind van 9+ jaar dat gek is op actie en ninjahelden verrassen? Geef ze deze geweldige speelset cadeau voor hun verjaardag, kerst of een andere speciale gelegenheid.
Afmetingen: Lloyd's Gouden Ultra Draak is ca. 17 cm hoog, 54 cm lang en 30 cm breed
Bevat 989 onderdelen
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2023627
Afmeting verpakking: 48 x 37 x 7 cm
Geschikt vanaf: 9 jaar
EAN code: 5702017152066
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Aantal onderdelen: 989 stuk(s)
Materiaal: Kunststof
Kleur: Meerkleurig
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.