Classic World Houten Ringwerpspel, 12dlg.

Afmeting artikel: 36 x 36 x 16 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Gooi een ring op een van de pylonen en scoor een punt! Ga de strijd tegen elkaar aan of speel voor je plezier. Dit ringwerpspeel stimuleert actief spelen en samenspel. Om de beurt gooien, op elkaar wachten en je worp te verbeteren: lekker bezig zijn en leren in één actief spel!

Houten speelgoed
De pylonen zijn met of zonder opzetstok te gebruiken, afhankelijk van hoe moeilijk je het werpen wil maken. Aan de vier houten ringen zit een kleur bevestigd die aangeeft om welke pylon de ring geworpen moet worden. De houten panelen van het ringwerpspel zijn los tegen elkaar aan te schuiven, waardoor je eindeloos kan variëren in posities. Dicht bij elkaar, of juist verspreid door de kamer: maak het zo moeilijk of makkelijk als je zelf wil.

Spelvariatie
Kan je kind al een beetje rekenen? Dan kan je specifieke puntenaantallen toekennen aan de verschillende kleuren. Bijvoorbeeld: een rode ring is twee 2 waard, gooi je die om de groene pylon waar een 3 bij staat. Wat is 2 keer 3? Juist, 6 punten voor jou!

Het 12-delige houten ringwerpspel bestaat uit: 4 houten ringen, 4 panelen met gekleurde pylonen en 4 stokjes. Gemaakt van duurzaam hout en bewerkt met kindveilige verf. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6020326
Afmeting artikel: 36 x 36 x 16 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 6927049004247
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Keurmerk: 100% FSC
Duurzaamheid: Duurzamere Keus
Materiaal: Hout
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.