Smoby Be Fun Comfort Driewieler Roze

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 69,5 x 52 x 52 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De Smoby be fun comfort driewieler heeft de kleuren licht- en donkerroze en limegroen en is van alle gemakken voorzien. Zo heeft de driewieler een kantelbare kiepbak om al je speelgoed mee te nemen. Door de verwijderbare en in hoogte verstelbare duwstang kan je je laten voortduwen door een volwassene terwijl jij je beentjes laat rusten op de verwijderbare voetsteunen. De Smoby driewieler heeft een zitje met veiligheidsring, veiligheidsriem en anti-slip pedalen zodat je veilig op pad kunt gaan. De 3 grote zwarte wielen zorgen ervoor dat de driewieler stevig op de grond blijft staan. Verder zorgt het verstelbare zitje voor de juiste zithouding.

De Smoby be fun comfort driewieler is gemaakt van metaal met stevig kunststof en heeft een vrijwiel systeem. Inclusief praktische, afneembare verzorgingstas.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1440445
Afmeting artikel: 69,5 x 52 x 52 cm
Afmeting verpakking: 59,8 x 44 x 24 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 10 maanden
EAN code: 3032167404060
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof, Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.