HUDORA Scooter Big Wheel Step RX205 - Zwart/Rood

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 104 x 88 x 34 cm, stuur verstelbaar van 79 tot 104 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Woaw! Wie komt daar langs! Dat ben jij op jouw zwartrode HUDORA Scooter Big Wheel RX205! Deze step van aluminium is van hoogwaardige kwaliteit. De high rebound PU gegoten wielen hebben een diameter van 205 millimeter. Hierdoor is de step sneller, wendbaarder en stabieler dan de meesta andere steps. In de wielen zitten ABEC 5 Chrome kogellagers, waardoor je slijtvast en soepel kunt steppen. Aan de achterkant van de step zit de voetrem, waarmee je de HUDORA Scooter Big Wheel RX205 snel tot stilstand brengt (dat maakt de step extra veilig). Het in hoogte verstelbare stuur kan met een Heavy Duty vouwmechanisme worden opgevouwen. De step kan maximaal 100 kilogram dragen. De zwartrode HUDORA Scooter Big Wheel RX205 is voorzien van een standaard en verstelbare schouderriem. Lengte step: 88 centimeter, lengte loopvlak: 33x11,5 centimeter. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1490107
Afmeting artikel: 104 x 88 x 34 cm, stuur verstelbaar van 79 tot 104 cm
Afmeting verpakking: 96,5 x 29,5 x 12 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 4005998147665
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Materiaal: Aluminium
Kleur: Zwart, Rood
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Beschermingsmiddelen dragen. Niet gebruiken in het verkeer. Zie artikelomschrijving voor toegestane gewicht.
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.