Clementoni Baby - Loopauto

Afmeting artikel: 58 x 25 x 16 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Vroeeem, daar ga je! Deze loopauto van Clementoni Baby heeft een gaaf vintage design en een comfortabele zitting voor kleintjes. De gestuurde wielen maken het rijden makkelijker. Op het stuur vind je een claxon, waarmee de beginnende bestuurder de aandacht van voorbijgangers kan trekken. Er komt een auto langs!

De vintage loopauto is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft massieve banden. De grove motoriek wordt gestimuleerd waardoor je kindje de allereerste stapjes richting fietsen zal maken. Ondertussen traint hij of zij belangrijke vaardigheden zoals ruimtelijke perceptie en coördinatie.

Afmetingen: 58 x 25 x 16 centimeter. Geschikt voor kinderen van 12 tot 36 maanden met een maximaal gewicht van 25 kilogram. Gemaakt van 100% gerecycled plastic.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 2320365
Afmeting artikel: 58 x 25 x 16 cm
Afmeting verpakking: 58 x 28 x 16 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 12 maanden
EAN code: 8005125173082
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.