Puky Loopfiets LRM Classic - Antraciet

Afmeting artikel: 73 x 41,5 x 13 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De Puky loopfiets is er nu ook voor kleine helden vanaf 2 jaar in een stijlvolle klassieke look. De loopfiets wordt geleverd met een gevlochten stuurmand van onbreekbaar kunststof. Splinters zijn onmogelijk!

Fietsuitrusting
Veiligheidsstuurgrepen en stuurkussens bieden extra bescherming voor de jonge wegpiraten. Zoals gebruikelijk bij Puky, kunnen het stuur en het zadel in hoogte worden versteld zodat het kind er zo lang mogelijk gebruik van kan maken. De lage frame-instap van de fiets vereenvoudigt het op- en afstappen en zorgt voor de nodige veiligheid bij het starten en remmen.

Tijdens langere fietsritten kunnen de jonge fietsers gemakkelijk hun voeten op de slimme treeplank van de fiets zetten en genieten van de rit. Dit wordt niet alleen gegarandeerd door de hoogwaardige schuimrubberen banden, maar ook door de kogelgelagerde wielen en de besturing. Met zijn trendy antraciete kleur en bruine handvatten en zadel trekt de fiets ieders aandacht.

Puky loopfietsen
Denk je aan een loopfiets, dan denk je aan Puky. Puky is gespecialiseerd in het ontwikkelen van loopfietsen voor kleine kinderen. Alle fietsjes zijn zo ontworpen dat ze de lichamelijke ontwikkeling stimuleren én ook nog ergonomisch zijn. My first Puky met 4 wielen is ideaal voor een 1-jarige dreumes, voor kleuters zijn er loopfietsen met 2 wielen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3520076
Afmeting artikel: 73 x 41,5 x 13 cm
Afmeting verpakking: 74 x 41 x 13 cm
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 4015731030994
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Kleur: Antraciet
Materiaal: Metaal
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.