Trusted Shops
4.7
Gebaseerd op 50.927 beoordelingen
Uitstekend!

"Duidelijke afbeeldingen en beschrijving van de artikelen. Snelle en nette verzending. Al was de doos (waar het in verzonden werd) wel wat aan de grote kant voor het bestelde artikel."

"Heel adequaat bij een bezorg probleem gereageerd en gezocht waar het probleem zat. En een evt bij het niet bezorgen een goede oplossing aangeboden. Wat uiteindelijk niet nodig was."

"Snel en tegen een goede prijs. Maar er kan heel wat worden bespaard op verzendkosten 2 boekjes van 10x18x0,5cm in een doos van 40x50x30cm. Had makkelijk in een envelop gepast."

"Lobbes was heel snel met het opsturen van een ontbrekend onderdeel. Grote klasse. Mijn dank"

"cadeau naar frankrijk gestuurd, en deze was eerder dan mijn kaart die ik 2 dagen eerder had verstuurd. Goede service"

Uitstekend —
Beoordeeld met een 4.7 / 5.0 Beoordeeld door klanten met een 4.7 / 5.0 | Gebaseerd op 50.927 beoordelingen

De online speelgoedwinkel, ook voor je favoriete merken

Spelen, genieten en ontwikkelen met Lobbesspeelgoed.be

Al sinds 1989 is Lobbesspeelgoed.be dé speelgoedwinkel voor het leukste speelgoed. Door onze passie voor spelen, genieten en ontwikkelen centraal te stellen, is Lobbesspeelgoed.be in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste online speelgoedwinkel. We zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in houten speelgoed, dat ervaar je in onze uitgebreide collectie houten speelgoed. Op Lobbesspeelgoed.be bestel online je echter nog veel meer soorten speelgoed, van buitenspeelgoed tot creatief speelgoed, van LEGO tot Playmobil, van kleine uitdeelcadeautjes tot babyspeelgoed. Laat je inspireren op ons blog, neem een kijkje bij het Youtubekanaal van onze Proefmonsters en duik met veel plezier in onze online speelgoedwinkel!

Speelgoed

Op zoek naar speelgoed voor binnen of buiten, voor groot of klein, creatief, van hout of kleine uitdeelcadeautjes? Het grootste aanbod van Nederland vind je in onze online speelgoedwinkel.

Creatief Speelgoed

Zin om te knutselen? Dan ben je bij Lobbes aan het goede adres. Kinderklei, strijkkralen, knutselsetjes en nog veel meer vind je bij ons creatief speelgoed.

Kinderboeken

Om uit voor te lezen vol met mooie prenten, om van te leren, AVI-lees- boeken of om lekker uit te koken: je bestelt alle kinderboeken die je nodig hebt makkelijk online.