EXIT zwembad overkapping 220x150cm - universeel

Afmeting artikel: 273 x 210 x 85 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De EXIT zwembad overkapping is een multifunctionele overkapping voor op je zwembad. De overkapping is geschikt voor rechthoekige EXIT zwembaden én voor veel andere frame zwembaden. Met de EXIT overkapping voor zwembaden ben je niet langer afhankelijk van de weersvoorspellingen en heb je zelfs met minder mooi weer plezier van je zwembad. De overkapping is tegelijkertijd een duurzame oplossing voor het verwarmen van het water. Wanneer het zwembad niet wordt gebruikt, kun je de kap met de meegeleverde banden stevig aan het bad bevestigen. Zo zorg je er meteen voor dat er geen vuil in het water kan komen.

De overkapping is snel aan het frame van het zwembad te bevestigen en eenvoudig te openen en sluiten door het unieke scharniermechanisme. De kap kan zelfs half open blijven staan, zodat je eenvoudig in en uit het bad kunt stappen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1080688
Afmeting artikel: 273 x 210 x 85 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 8720088267080
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Montagetijd: 30 minuten
Montage vereist: Ja
Weerbestendig: Ja
Materiaal: PVC
Kleur: Transparant
Keurmerk: TÜV, CE
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.