KERSTMIS - Kaarten en enveloppen om zelf in te kleuren

Afmeting: 28,6 x 27,0 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Wil je dit jaar echt originele kerstkaarten versturen? Je maakt ze met dit mooie kleurboek, waar 24 patronen in staan om zelf kerstkaarten en enveloppen te maken: kleur in, druk uit en vouw simpel in elkaar.

Kleur 24 kerstkaarten met enveloppen
De stevige pagina's in dit boek zijn niet zomaar kleurplaten: dit boek bevat maar liefst 24 dubbele kaarten met bijbehorende enveloppen, die zijn versierd met prachtige lijntekeningen in kerstsferen. In de kaarten is voldoende ruimte om een persoonlijke boodschap te schrijven en ook de enveloppen, die eenvoudig in elkaar te vouwen zijn, kunnen geheel naar eigen smaak worden ingekleurd.

Met leuke stickertjes
Dankzij de geperforeerde lijnen en de voorgedrukte groeven op de pagina's zijn de kerstkaarten en enveloppen gemakkelijk uit te drukken. Extra leuk zijn de stickertjes met goudfolie achterin het boek, waarmee de enveloppen goed kunnen worden afgesloten. Geen schaar of lijm nodig dus!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6500847
Afmeting: 28,6 x 27,0 cm
EAN code: 9789025766245
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2016
Aantal pagina's: 74
Uitgever: Gottmer
Bindwijze: Paperback
Auteur: Rebecca Jones
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.