Crayola Silly Scents Kleuractiviteiten Set

Afmeting verpakking: 43 x 21 x 3 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
De Crayola Silly Scents Kleuractiviteiten set combineert fun en creativiteit. Deze kleurrijke set bevat een verscheidenheid aan Silly Scents viltstiften, draaikleurpotloden en draaiwaskrijtjes met ieder een verrassende of grappige geur. Laat tekeningen ruiken naar bijvoorbeeld kauwgom, aardbei of een stinkende sok! Kinderen zullen het fantastisch vinden om te worden verrast door de meer dan 20 verschillende geuren. Naast de geurende kleurartikelen zitten er ook 20 kleurplaten, met grappige personages die elk van de geuren vertegenwoordigen, in de set.

UITGEBREIDE SET: Bevat 8 geurviltstiften met kegelpunt, 10 draaikleurpotloden met geur, 20 draaiwaskrijtjes met geur en 20 kleurplaten.

GEEN SLIJPEN OF SCHILLEN: draai de waskrijtjes of kleurpotloden omhoog om te kleuren, draai omlaag om de kleurkern te beschermen.

SCHOOLBENODIGDHEDEN: Geweldig voor schoolbenodigdheden of knutselprojecten, deze Silly Scents kleurartikelen maken huiswerkopdrachten een stuk leuker!

CADEAU VOOR KINDEREN: Deze kleurset is een prachtig cadeau voor meisjes en jongens op verjaardagen, feestdagen en alledaagse cadeau-gelegenheden.

VEILIG EN NIET-GIFTIG: Een geweldig cadeau voor kinderen van 3 jaar en ouder

VAN VILTSTIFTEN TOT STOEPKRIJT: Viltstiften voor kinderen of volwassenen, afwasbare verf, heldere kleurpotloden, zelfs geurende viltstiften, we hebben het allemaal! Crayola geeft kinderen de kracht om alles uit te drukken wat hen inspireert tijdens het verkennen, ontdekken, spelen, doen alsof, creëren en dromen.

VERTROUWDE KWALITEIT: Crayola is gepassioneerd om ouders en opvoeders te helpen creatieve kinderen groot te brengen die geïnspireerde, originele volwassenen zullen worden. Crayola inspireert artistieke creativiteit bij kinderen sinds de eerste doos met Crayola-waskrijtjes van de lopende band rolde.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 3480226
Afmeting verpakking: 43 x 21 x 3 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0071662206420
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Communie- en Lentefeest:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.