Crêpepapier Bloemen Maken Kit

Afmeting verpakking: 31 x 20 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
22, 99
Dit artikel is momenteel uitverkocht.
Omschrijving
Leer hoe u prachtige bloemen van crêpepapier maakt met deze trainingskit, die alles bevat wat u nodig heeft om aan de slag te gaan. De doos bevat zowel sjablonen als inspiratiebladen en door de QR-code te scannen, vindt u een schat aan videogidsen met stapsgewijze instructies om verschillende technieken onder de knie te krijgen. Zorg dat u uw eigen lijmpistool voor lage temperaturen bij de hand hebt - al het andere is hier

Door de QR-code op de achterkant van de doos te scannen, krijgt u toegang tot een universum van crêpepapierideeën, inclusief stapsgewijze video's waarin u leert hoe u verschillende soorten bloemen kunt maken met verschillende technieken. We hebben ook voor meer inspiratie gezorgd, want als je eenmaal de verschillende soorten bloemen in de video's hebt voltooid, heb je nog genoeg materiaal over om verder te experimenteren met crêpepapier en je eigen bloemen te maken, ofwel met de technieken die je zelf hebt gebruikt. onderweg geleerd of je eigen fantasie. U kunt ook meer ideeën en inspiratie opdoen in ons crêpepapieruniversum.

De afgewerkte bloemen van crêpepapier kunnen voor veel dingen worden gebruikt, waaronder het maken van eeuwigheidsboeketten die in vazen kunnen worden gerangschikt. De bloemen kunnen ook gebruikt worden als versiering in cadeaupapier of voor kransen. Intervisie. Ervaar een sturende hand om je door de training te loodsen. Het vertrouwen dat u weet dat alle materialen in de kit zitten en dat u door de technieken wordt geleid. U verwerft een basiskennis van de activiteit, waardoor u het vertrouwen krijgt om zelf complexere technieken te gaan ontdekken. De kit is bedoeld voor jongeren en volwassenen die op zoek zijn naar een kennismaking met het vak en de technieken, maar die misschien nog niet zijn begonnen, misschien nadat ze het moeilijk hebben gevonden om grip te krijgen op de keuze van materialen en technieken.

Inhoud: 8 rollen crêpepapier in diverse kleuren, plastic vouwbeen, papier gecoat draad in twee diktes, piepschuim balletjes in twee maten, oranje bloemmeeldraden en Multi Glue.
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 6021555
Afmeting verpakking: 31 x 20 x 5 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 5712854455480
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Creativ Company:
Materiaal: Papier
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Crêpepapier Bloemen Maken Kit'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.