Het grote Jill-doeboek

Beoordeling 4.71 / 5 door 7 klanten
Afmeting: 24,1 x 17,0 cm
48 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Buiten regent het, je BFF is op vakantie, of je hebt 'gewoon' even geen zin... Waar je ook bent of wat je ook doet, met Het grote Jill-doeboek verveel je je nooit meer! Het staat vol met tips, testjes, spelletjes om je uren te vermaken! Pimp je oude jeans met gouden sterren, duik de keuken in om zelf krokante pindarotsjes of marshmellow's te maken, zoek de verschillen of kleur een van de vele tekeningen in.

Natuurlijk staat dit doeboek ook vol met activiteiten. Maak bijvoorbeeld met je BFF alles wat je nodig hebt voor een heerlijk spa-dagje aan huis. En natuurlijk vullen jullie samen het vriendschapscontract in. Best friends forever!

Knutselen met Jill is bekend van haar eigen tv-programma 'Jill' en van haar YouTube-filmpjes. Jill knutselt en tekent er op los en ze heeft nu ook haar eigen boeken en feestartikelen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4898378
Afmeting: 24,1 x 17,0 cm
EAN code: 9789045211473
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Aantal pagina's: 128
Verschijningsjaar: 2016
Auteur: Jill Schirnhofer
Uitgever: Karakter Uitgevers BV
Bindwijze: Paperback
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.