Classic World Houten Elektrische Gitaar met Licht en Geluid

Afmeting artikel: 56 x 20 x 4 cm
Omschrijving
Ready, set… ROCK! Muziek stimuleert een heleboel verschillende ontwikkelingsgebieden bij kinderen. Mara bovenal is het ontzettend leuk om te experimenteren met klanken, liedjes en melodieën! Deze mooie houten elektrische gitaar van Classic World heeft geïntegreerde knoppen met licht en realistische geluiden.

Regelbaar volume en realistische geluidseffecten
In het gladde gelakte hout vind je kleurrijke toetsen op de gitaarhals, waarmee je verschillende muzieknoten kan spelen. Een makkelijke en leuke kennismaking met toonladders! Om de echte gitaarsound te ontdekken, zak je af naar de intoetsbare ‘snaren’. Deze gitaar is daardoor heel vriendelijk voor gevoelige kinderhanden. Daarnaast heeft de houten speelgoedgitaar regelbaar volume en diverse toetsen voor geluidseffecten en melodieën. Klaar voor jouw gitaarsolo!

Ontwikkel je muzikaal talent
Met een speelgoedinstrument maakt je kind kennis met een wereld vol klanken en melodieën. Naast muzikaliteit helpen instrumenten bij de ontwikkeling van de fijne motoriek, creativiteit. Ook kan je kleine muzikant experimenteren met volume, tempo en ritme. Maar voorop staat natuurlijk het plezier! Het allerleukste is om een gave show te spelen voor ouders, broertjes of vriendinnetjes. Laat dat applaus maar losbarsten!

De speelgoedgitaar is geschikt voor peuters en kinderen vanaf 3 jaar en werkt op batterijen.

Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6020307
Afmeting artikel: 56 x 20 x 4 cm
Benodigde batterijen: 3x Philips Longlife Batterij Zinc AA/R6, 12st. (1150049)  
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 6927049045523
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Keurmerk: 100% FSC
Duurzaamheid: Duurzamere Keus
Materiaal: Hout
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.