I'm Toy Loopwagen Constructie

Afmeting: 38 x 39,5 x 54 cm
Omschrijving
Met deze loopwagen kan elke klus geklaard worden. Leer lopen met deze kar en speel onderweg met de schroeven en moeren. Probeer ze vast te draaien en los te draaien. Je hebt verschillende schroevendraaiers en een hamer om hiermee aan de slag te gaan. Je kunt de loopwagen ook makkelijk ombouwen tot een werkbank. Een multifunctioneel stuk speelgoed voor de kleine timmermannen en vrouwen! Gemaakt van duurzaam rubberhout en geverfd met een kindvriendelijke verf.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1750099
Afmeting: 38 x 39,5 x 54 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 8850714873900
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Hieronder staan vragen die andere mensen al gesteld hebben

Op 9 februari 2019 om 15:28 door Kirsten Goedemiddag,

Ik heb deze gereedschap loopkar, maar ik vroeg me af hoe je deze kunt inklappen zoals op de foto. Ik krijg hem met geen mogelijkheid ingeklapt. En het zou wel fijn zijn, omdat je hem dan beter kunt opbergen.

Groetjes
Kirsten
Reactie van Lobbes.nl Beste Kirsten,

Bedankt voor je vraag.

Opklappen van de loopwagen is helaas niet mogelijk. Wel is het mogelijk deze om te bouwen naar een werkbank. Hiervoor dienen een aantal schroeven/bouten te worden uitgedraaid en in een andere positie geplaatst te worden. Dit is te lezen in de handleiding die erbij geleverd wordt.

Hartelijke groet,
Sander van Lobbes.nl
Staat het antwoord hier niet tussen? Neem contact met ons op of stel je vraag hier!