De brief voor de koning

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 22 x 14 cm
Omschrijving
EEN JONGE HELD
EEN GEHEIME OPDRACHT
EEN ONGELOOFLIJK AVONTUUR

Tiuri is bijna ridder. Nog één nacht scheidt hem van de ridderslag. Deze laatste nacht moet hij in afzondering en absolute stilte doorbrengen. Juist dan klinkt er een schreeuw om hulp. Als Tiuri antwoordt, wordt hij geen ridder. Maar het gaat om leven en dood… Tiuri opent de deur.

De nachtelijke bezoeker stelt hem een vraag die zijn leven zal veranderen. Hij moet een geheime brief bezorgen aan de koning aan de andere kant van de bergen - een brief die het lot van het hele koninkrijk zal bepalen. Tiuri moet alles achterlaten: zijn thuis, zijn dromen - voor een opdracht die hem zijn leven kan kosten. Geschreven door Tonke Dragt.

Ondanks de huidige lockdown zet de campagne Geef een (prenten)boek cadeau alles op alles om ook dit jaar meer dan een half miljoen kinderen te bereiken met de mooiste kinderboeken. Dit kan alleen als de boekhandel open is. Vanwege de aanhoudende onzekerheid over de heropening van de boekwinkels in Nederland is, in overleg met het bestuur van boekhandelaren, besloten de campagne Geef een boek cadeau met een maand uit te stellen. Het jeugdboek De brief voor de koning van Tonke Dragt is daarmee vanaf vrijdag 23 april verkrijgbaar in alle boekhandels in Nederland en Vlaanderen.
‘Lezen is heerlijk, vooral als het spannend is, en dat is De brief voor de koning’, aldus auteur Tonke Dragt (90 jaar).

• De brief voor de koning verscheen voor het eerst in 1962
• Kinderboek van het jaar in 1963 (wat nu de Gouden Griffel heet)
• Bekroond met de Griffel der Griffels 1955 - 2004
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6506549
Afmeting artikel: 22 x 14 cm
Geschikt vanaf: 7 jaar
EAN code: 9789083120805
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.