Het complete boek voor Chalkletteren

Afmeting: 25,4 x 21,5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
In 'Het complete boek voor chalk letteren' leert krijtkunstartiest Valerie McKeehan je alles wat je moet weten om de mooiste handgetekende krijtontwerpen te maken.

In meer dan zestig lessen leer je het ABC van handletteren (letterlijk) en de basisletterstijlen: met schreef, schreefloos en handgeschreven sierletters. Bovendien laat Valerie zien hoe je een ontwerp indeelt, hoe je van verschillende stijlen een mooi geheel maakt en hoe je schaduw en diepte toevoegt aan je werk. Krijg meer gevorderde stijlen als lintletters en 'vintage circus' onder de knie en gebruik banners, vaandels en allerlei soorten versieringen. Ten slotte bevat 'Het complete boek voor chalk letteren' twaalf projecten waarbij je je nieuwe skills meteen kunt gebruiken. Van een sneeuwbol met een winterwonderland en een verjaardagskaart met een smartphone-thema tot een unieke uitnodiging voor een feestje en een bord voor een lunchroom waarvan iedereen zin krijgt in cupcakes: je maakt ze allemaal zelf. Ontwerp en ontwikkel je eigen chalk letterstijl!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6503076
Afmeting: 25,4 x 21,5 cm
EAN code: 9789045321127
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2017
Uitgever: BBNC Uitgevers
Bindwijze: Paperback
Auteur: Valerie McKeehan
Te vinden in de volgende categorie:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.