De Winkeltjes Het Winkelstraatje

Afmeting: 25,4 x 25,2 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
HET WINKELSTRAATJE: HET LETTER-, CIJFER- EN KLEURENWINKELTJE GEBUNDELDOpa Brom heeft een winkeltje vol met letters: grote letters en kleine letters. Oma Blom is dol op cijfers en tellen en rekenen. Ze vindt dat allemaal zo leuk dat ze, naast het letterwinkeltje van opa Brom, een cijferwinkeltje heeft geopend. Marjolein is dol op kleuren. En daarom verkoopt ze in haar winkeltje alle kleuren van de regenboog. Deze drie maken in hun winkeltjes elke dag heel wat mee. Lees alle verhalen uit Het Letter-, Het Cijfer- en Het Kleurenwinkeltje in Het Winkelstraatje over het leukste winkelstraatje van Nederland!Er stonden eens twee winkeltjes
gezellig zij aan zij
maar op een dag toen kwam er nog
een derde winkel bij.Hét boek voor alle kinderen vanaf 3 jaar die graag iets willen leren over letters, cijfers en kleuren!
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 6503208
Afmeting: 25,4 x 25,2 cm
EAN code: 9789048839490
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Verschijningsjaar: 2017
Aantal pagina's: 88
Bindwijze: Hardcover
Auteur: Marianne Busser, Ron Schröder
Uitgever: Moon
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.