Kinetic Sand - Speelzand Set Groen, 454gr.

Afmeting verpakking: 28 x 28 x 7,5 cm
Omschrijving
Creëer je eigen Zandbak-avonturen met de Kinetic Sand Zandbakset. Kinetic Sand is het originele, vormbare en betoverende zand. Het stroomt door je handen en droogt nooit uit, zodat je steeds opnieuw kunt spelen.
Met de speelzandset kun je het hele jaar door genieten van spelen met zand. De unieke Kinetic Sand-formule maakt het gemakkelijk om alles wat je maar kunt bedenken te vormen. Vorm kastelen, krabben en schildpadden met 454 gram groen Kinetic Sand en gebruik het meegeleverde schepgereedschap om te graven, scheppen en stromen. De speelzandset bevat zelfs een zandlade voor afgesloten spelen, perfect voor binnenshuis. Squish het, snijd het, schep het, vorm het - de creatieve mogelijkheden zijn eindeloos met de speelzandset. Maak opnieuw en opnieuw en laat Kinetic Sand door je handen stromen - het is zo bevredigend, je kunt het niet neerleggen.
Kinetic Sand is gemaakt van natuurlijk zand en is tarwe-, gluten- en caseïnevrij. Voel het plezier met de Kinetic Sand speelzandset.

Inhoud: 454 g Kinetic Sand, 1 Zandbak
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070214
Afmeting verpakking: 28 x 28 x 7,5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988194058
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Speelzand
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.