Play Verf je eigen Cementen Bloempotten, 17dlg.

Beoordeling 4 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 28 x 28 x 8 cm
Omschrijving
Drie unieke bloempotten, samen op een rij. Jij bepaalt hoe ze eruitzien! Vrolijke diertjes, een mooi patroontje, misschien een kleurenexplosie? Met de bijgeleverde verfpotjes maak je deze cementen potjes helemaal naar wens. Een bloempot schilderen is leuk voor jong én oud.

Bloempot verven
De bloempotten zijn gemaakt van massief, grijs cement. Ze kunnen wel tegen een stootje dus! Na het beschilderen laat je de verf 24 uur drogen. Daarna gaan ze nog 25 minuten in de oven en na het afkoelen zijn ze klaar om in gebruik genomen te worden. Volg altijd de instructies uit de handleiding.

De cementen bloempotten om zelf te schilderen zijn geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Elke set bevat 3 cementen bloempotten, 1 cementen houder, 12 verfpotjes en 1 penseel. De binnenmaat van de pot is ca. 6 centimeter per stuk en de hoogte van de potjes bedraagt ca. 8,5 centimeter.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 8150348
Afmeting verpakking: 28 x 28 x 8 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 4892401783530
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Cement
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.