Polly Pocket Pollyville - Dierenwinkel

Afmeting artikel: 10 x 10 x 8 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
s: een puppy, kitten, uil, hondenhok en dierenkarretje.
- En dat is nog niet alles want in de dierenwinkel vind je ook een dierenopvang, een dierengezondheidscentrum met röntgenapparaat, een kattentoren met slaapplek voor de kitten, een hamsterrad dat echt ronddraait en nog veel meer!
- Je kunt de dierenwinkel koppelen aan andere Pollyville Winkels (per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar) en de stoepen op elkaar laten aansluiten om een echte winkelstraat te bouwen!
- Je kunt de dierenwinkel openen om de 4 etages te ontdekken of hem opvouwen en als aparte winkel van 360 graden gebruiken!

Kom mee spelen bij ons in Pollyville™, het thuisstadje van Polly Pocket™ waar je grote verrassingen te wachten staan! De Polyville Dierenwinkel is geïnspireerd op Polly's eigen kleine woonplaatsje en staat garant voor beestachtig leuke avonturen met de accessoires die je overal in de winkel kunt plaatsen en waarmee je zelf de leukste verhalen kunt bedenken! Je kunt de dierenwinkel openen en uitklappen. Hij heeft 4 etages voor gaaf huisdierspeelplezier, micropop Polly en een vriendje, 1 stickervel en 5 microaccessoires waarmee je heerlijk kunt spelen: een puppy, kitten, uil, hondenhok en dierenkarretje. Bovendien is er een dierenopvang, een dierengezondheidscentrum met röntgenapparaat, een kattentoren met slaapplek voor de kitten, een hamsterrad dat echt ronddraait en nog veel meer! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropoppen overal in de winkel zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) in de winkel, zodat de poppetjes erop blijven staan. Koppel de Pollyville Winkels aan elkaar en pas de stoepen op elkaar aan om een echte winkelstraat te maken! Kinderen en hun mamma's zijn gek op alle speelmogelijkheden! Elke winkel kan met accessoires en al gemakkelijk en compact worden opgevouwen, zodat kinderen zowel thuis als onderweg heerlijk kunnen spelen. Verzin nog veel meer verhalen terwijl je je eigen wereld bouwt en aanpast met de favoriete kleine plekjes en voertuigen in Pollyville! Verzamel ze allemaal! Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581917
Afmeting artikel: 10 x 10 x 8 cm
Afmeting verpakking: 29,4005 x 20,3987 x 7,8003 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961829372
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.