BABY born Magic Girl Pop, 43cm

Afmeting artikel: hoogte 43 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Dit meisje begrijpt niet waarom ze nu al naar bed moet. Het is tenslotte nog licht buiten. Mama en papa hebben een geweldige truc: ze draaien het speentje in haar mond en dan sluiten haar ogen zodat het donker wordt. Waren alle baby's maar zo makkelijk...
Als je de speen draait, dan openen en sluiten de poppenogen, ongeacht de positie van het poppenlichaam. Het meisje heeft ook slaperige ogen: als je haar op haar rug legt zonder haar speen, gaan haar ogen automatisch dicht.
Slapen, eten en in bad gaan zijn haar favoriete activiteiten. Ze vindt het heerlijk om water te drinken uit haar fles. Daarna kan ze een plasje doen in haar luier of op haar potje en echte tranen huilen. BABY born kan niet alleen water drinken, maar ook pap eten. Daarna doet ze zelfs een grote boodschap. Haar armen, benen en hoofd zijn heel beweeglijk, zodat het aan- en uittrekken van haar trendy kleding kinderspel is. Het Soft Touch-lichaam is heerlijk zacht.
De set basisartikelen omvat 10 accessoires ter ondersteuning van haar functies, een roze rompertje en een muts.

- BABY born Magic
- Met 10 levensechte functies voor heel veel plezier.
- Afwisselend (rollen)spel met BABY born stimuleert de verbeelding en ondersteunt aantoonbaar sociale vaardigheden, zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie.
- De speen is geschikt voor alle BABY born-poppen van 43 cm.
- De oogfunctie met de speen werkt alleen met BABY born Magic.
- Geen batterijen vereist.

Het meisje met blauwe ogen met 10 levensechte functies, die allemaal zonder batterijen werken, opent en sluit haar ogen met behulp van haar magische speen.

BABY born Magic Meisje (43 cm) met rompertje en muts. Bevat 1 potje, 1 luier, 1 bord met lepel, 1 portie pap, 1 flesje, 1 magische speen, 1 geboortebewijs en 1 vriendschapsarmband elk voor het kind en de pop.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4510417
Afmeting artikel: hoogte 43 cm
Afmeting verpakking: 37 x 24 x 20 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 4001167827956
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Baby Born:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'BABY born Magic Girl Pop, 43cm'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.