Corolle Mon Premier Poupon Badpop - Calypso, 30cm

Afmeting artikel: lengte 30 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu besteld, morgen in huis - Express Service
42, 99
In winkelwagen OK
Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.215 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Baby Calypso houdt van waterspelletjes! Dit poppetje is een echte zwemmer en gaat daarom het water in om uw kind vertrouwd te maken met het water. Of het nu gaat om:
- In bad (zeepwater)
- In een zwembad (chloorwater)
- Of op zee (zout water).

Het extraatje bij Calypso: dankzij de in de achterkant genaaide klip kan de pop worden opgehangen om te drogen na het badderen en/of de waterspelletjes. Eenmaal droog, wordt het een tedere kleine metgezel om te verwennen. Baby Calypso heeft een flexibel lichaam, waardoor hij dezelfde houdingen kan aannemen als een echte baby. De pop meet 30 cm en is dus perfect aangepast aan de kleine armen en handen van je kleintje.

Bébé Calypso heeft natuurlijk alle kenmerken van een Corolle-babypop: het gezicht, de armen en de benen zijn gemaakt van zacht vinyl dat aanvoelt en hebben een delicate vanillegeur, geruststellend voor kinderen. Deze baadster kan een fopspeen of een duimpje in de mond nemen. Net als een echte baby sluit ze haar ogen om te slapen als je haar op haar rug legt.

Deze kleine pop met een witte huidskleur en lichtbruine ogen is gekleed in een mooie bloemenjurk. Ze draagt een roze hoofdband met een bloemenstrik die bij haar jurk past. Omdat het bad ook een moment van spelen is, wordt baby Calypso vergezeld van een badeend, die water spuwt als je er na onderdompeling op drukt.

Zoals alle Bébé Bain baby’s heeft Calypso een gevarieerde collectie kleding en accessoires in het mom premier poupon assortiment van Corolle.
Onderhoud
- Wassen: handwas met water van maximaal 40 graden Celsius en traditionele of vloeibare zeep (geen schoonmaakmiddel of bleekmiddel of chloorhoudend product gebruiken). Goed uitspoelen.
- Drogen: om het drogen te vergemakkelijken, moet u ervoor zorgen dat er geen water in Calypso’s hoofd achterblijft, door zachtjes op de slapen te drukken. Hang de pop te drogen aan het lipje dat aan de achterkant van het lichaam is genaaid. Droog aan de open lucht, doe de pop niet in de droger en leg niet op een radiator.
Geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden oud.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 5610548
Afmeting artikel: lengte 30 cm
Afmeting verpakking: 35 x 21 x 12 cm
Geschikt vanaf: Vanaf 18 maanden
EAN code: 4062013100685
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Corolle:
Materiaal: Kunststof
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.

Heb je een vraag over 'Corolle Mon Premier Poupon Badpop - Calypso, 30cm'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.