Barbie Camper

Afmeting: verpakking 61 x 33,5 x 24 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze fantastische Barbie Droomcamper verandert van een camper in een speelset met kampeerthema. Als je deze camper in de bekende roze kleur en met echt draaiende wielen opent, ontdek je nog veel meer verrassingen! Druk op het knopje bovenop het voertuig om een verrassende functie te activeren: het zijpaneel gaat open, de bovenkant springt omhoog en de voorkant en de achterkant van de camper zijn uitklapbaar. Dit zorgt voor een speelruimte van ruim 60 cm! De opening in het zijpaneel verandert in een zwembad met een waterglijbaan en een uitklapbaar trapje.
Achterin de camper vind je een kast en een badkamer met aan de ene kant een wastafel, een douche en een toilet. De keuken met spoelbak en koelkast vind je aan de andere kant. Er zijn twee hangmatten en twee slaapplaatsen. De Barbiehuis set komt met een eettafel, twee krukjes en een kampvuur, 2 stokjes met marshmallows, servies en bestek, eten en tandenborstels. Poppen niet inbegrepen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581288
Afmeting: verpakking 61 x 33,5 x 24 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 887961439502
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.