Barbie Dreamtopia Ultieme Prinses met Blond Haar

Afmeting artikel: 31 x 20,5 x 7 cm
21 % korting
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Speel de meest sprookjesachtige dromen na met deze prachtige prinsessenpop van Barbie Dreamtopia!

- De Barbie prinsessenpop draagt een prachtige jurk met sneeuwvlokkenprint, coole kleuren en een glinsterende bovenlaag van tule.
- Druk op de knop op het topje van Barbie voor een modieuze transformatie. Haar jurk zal dan namelijk opengaan waardoor er zilverkleurige sneeuwvlokken en blauwe, roze en lavendeltinten tevoorschijn komen.
- Doe de rok weer dicht en verras iedereen zo vaak je maar wilt!
- De roze lok in haar lange, blonde haar geeft haar een fantasievolle uitstraling en de zilverkleurige tiara is de finishing touch voor haar betoverende look.

Bedenk je eigen modieuze sprookje met de Barbie prinsessenpop uit Barbie Dreamtopia! Deze prinsessenpop heeft zich speciaal verkleed voor een koninklijke gelegenheid, met een jurk met verschillende lagen, sneeuwvlokkenprint, coole kleuren en volop glitters. Het glitterende topje met strik en kleurverloop van wit naar paars staat prachtig in combinatie met de zachte bolero van nepbont. Druk op de knop op het topje van Barbie voor een wauw-moment. Haar jurk zal dan namelijk opengaan waardoor er zilverkleurige sneeuwvlokken en blauwe, roze en lavendeltinten tevoorschijn komen! De ijsroze lok in het lange, blonde haar van Barbie geeft haar een fantasievolle uitstraling en met de borstel kunnen jonge kinderen haar helpen zich klaar te maken voor een koninklijk avontuur. Je kunt dromen wat je wilt met Barbie, want als je op reis gaat naar Dreamtopia, word je wakker in een wereld waar dromen uitkomen! Verzamel alle Barbie Dreamtopia poppen en accessoires en geef je verhalen vleugels. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581857
Afmeting artikel: 31 x 20,5 x 7 cm
Afmeting verpakking: 33,5 x 22,9997 x 7,0002 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961827286
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.