Barbie Club Chelsea Verkleedpop Eenhoorn

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: lengte 15 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Kinderen kunnen veel leuke verhalen naspelen met de Chelsea poppen in outfits met verschillende thema's!

- Deze Chelsea verkleedpop draagt een eenhoornoutfit met regenboogprint en een gestreepte rok.
- Een schattige eenhoorn-haarband en paarse schoenen maken haar lieve look helemaal af. Haar kattenvriendje in een bijpassend outfit zorgt voor nog meer speelplezier.
- Met de sleutelhanger kunnen kinderen de Chelsea pop aan hun rugzak of kleding hangen om het speelplezier overal mee naartoe te nemen!
- Kinderen vinden het geweldig om echte, grote verhalen na te spelen met Chelsea verkleedpoppen. Verzamel ze allemaal en speel nog meer verhalen na. (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.)

Chelsea en haar vrienden inspireren jonge kinderen om de wereld te ontdekken. Net als haar grote zus Barbie probeert ze graag nieuwe dingen, daagt ze zichzelf uit en maakt ze veel plezier. Kinderen kunnen veel leuke verhalen naspelen met de Chelsea poppen van 15 cm in outfits met verschillende thema's! Deze Chelsea verkleedpop is superschattig in haar eenhoornoutfit met regenboogprint en haar gestreepte rok. De eenhoorn-haarband en paarse schoenen maken het verkleedplezier compleet. Haar schattige kattenvriendje loopt mee in een bijpassend eenhoornpakje. Met de inbegrepen sleutelhanger kun je je Chelsea pop gemakkelijk aan je rugzak of kleding hangen, om haar ook met je mee te nemen en samen met vrienden te spelen! Kinderen vinden het geweldig om echte, grote verhalen na te spelen met kleine poppen. Verzamel ze allemaal en speel nog meer verhalen na. (Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar.) Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581861
Afmeting artikel: lengte 15 cm
Afmeting verpakking: 16 x 16 x 4 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961803402
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Barbie:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.