Polly Pocket Big Pocket World - Polly & Shani Uil Kamp

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 11 x 11 x 4 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Deze prachtige, compacte Pocket World Uilencamping is ideaal voor speelplezier onderweg en staat garant voor te gekke avonturen op de camping met micropoppen Polly en Shani, en een boot.

- Ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo kan de camper worden ingeklapt en komt er een luxe badkamer (de poppen kunnen op het toilet zitten) tevoorschijn, kun je de poppen in de maanhangmat heen en weer schommelen, kan de slaapzak open, zodat de meiden zich lekker warm kunnen instoppen, en kan het gedeelte met de boom worden geopend om een eekhoornnest te onthullen. Ook kunnen de meiden over de vlonder bij het meer lopen en gaan vissen. En dat is nog niet alles, want je kunt het water 'draaien' om te ontdekken wat er zich onder het wateroppervlak bevindt en waterpret beleven met de boot!
- Bij de compact, die klein genoeg is om overal mee naartoe te nemen, zit een hengsel zodat kinderen hem als armband of tas kunnen dragen!
- Met leuke activiteiten en accessoires zijn de poppen Polly en Shani helemaal klaar voor het ultieme campingavontuur!
- Dankzij de Polly Stick™ technologie kun je de poppen overal op de Compact neerzetten. Plak de sticker van het stickervel (inbegrepen) waar je maar wilt en zet de poppetjes erop zodat ze blijven staan.

Hoog tijd voor zomers speelplezier met Polly Pocket! Neem deze prachtige Pocket World in de vorm van een uil overal mee naartoe en beleef te gekke avonturen op de camping met de micropoppen Polly en Shani, en hun boot! Open de compacte speelkoffer en ontdek leuke activiteiten en geheime plekken. Zo kan de camper worden ingeklapt en komt er een luxe badkamer met een bad en toilet (waar de poppen op kunnen zitten) tevoorschijn. Ook kun je Polly en Shani in de maanhangmat heen en weer schommelen, kan de slaapzak open, zodat de meiden zich lekker warm kunnen instoppen, en kan het gedeelte met de boom naar beneden worden gedrukt om het eekhoornnest te onthullen. En dat is nog niet alles, want je kunt Polly en Shani op de vlonder bij het meer zetten om te vissen, het water 'draaien' om te ontdekken wat er zich onder het wateroppervlak bevindt en waterpret beleven met de boot! Eindeloos speelplezier in de buitenlucht! Bij de compacte Pocket World Uilencamping zit een hengsel waardoor kinderen hem als armband of tas kunnen dragen! Dankzij de Polly Stick technologie kun je de micropoppen overal op de compact zetten. Plak een sticker van het stickervel (meegeleverd) op de Compact, zodat de poppetjes erop blijven staan. De Compact is klein genoeg om altijd en overal mee naartoe te nemen voor leuke Polly Pocket avonturen. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. 4 jaar en ouder.​
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581913
Afmeting artikel: 11 x 11 x 4 cm
Afmeting verpakking: 29,4005 x 20,5003 x 7,2009 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961828443
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
  • Waarschuwing: Bevat kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.