Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland

Afmeting verpakking: 41 x 34,1 x 13,5 cm
Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland
Afmeting verpakking: 41 x 34,1 x 13,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
Kleur: Multi kleuren
Karakter: Polly Pocket
Merk: Mattel
Thema: Eenhoorn
Materiaal: Kunststof
Klik op de foto om in te zoomen.
62, 99
Dit artikel is momenteel uitverkocht.
Het is weer beschikbaar vanaf 18-10-2023.
Omschrijving
Bereid je voor op pretparkavonturen met Polly Pocket! Het Regenboogspeelland Pretpark is een geweldige speelset met 3 attracties, 7 speelplekken, micropoppen van Polly en Shani, 2 eenhoorns en 25 verrassingen (30 speelonderdelen in totaal). Begin je dagje pretpark goed met een ritje in de achtbaan en ga vervolgens in de eenhoorndraaimolen en het reuzenrad (dit deelt verrassingen uit wanneer je aan de gele ster draait en je kunt het opnieuw vullen). In het kasteel ontdek je 7 verschillende speelplekken: 3 torens, een troonzaal, een cadeauwinkel, een spelletjeskamer en een snackhoek. Bekijk de 3 kasteeltorens één voor één en ontdek een badkamer en een extra speelruimte. Er is ook een geheime verrassing, want wanneer je de deur van het torentje met de sleutel openmaakt, vind je achter het deurtje een gouden eenhoorn! Kinderen kunnen zowel binnen als buiten de speelset van een leuke interactieve speelervaring genieten! Je hebt de dag van je leven in het Regenboogspeelland Pretpark! Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk. Poppen kunnen niet zelfstandig staan. Een fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 4 jaar.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4582349
Afmeting verpakking: 41 x 34,1 x 13,5 cm
Geschikt vanaf: 4 jaar
EAN code: 0887961974133
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Thema: Eenhoorn
Merk: Mattel
Kleur: Multi kleuren
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Polly Pocket - Fantasie Eenhoornland'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.