Chelsea Color Reveal Barbie Pop - Wave 1

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting artikel: 15 x 5 x 5 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Met 6 verrassingen in één pakket, komt er geen einde aan het plezier met de Barbie Color Reveal Chelsea poppen!

- Verwijder de buitenkant van de verpakking en draai de bovenkant van de buis open. Haal de pop eruit die van top tot teen is gehuld in Color Reveal blauwgroen, samen met 4 ondoorzichtige zakjes waarvan de inhoud nog een verrassing is!
- Vul de buis met warm water en zet de pop hierin. Draai haar rond en het water verandert van kleur: een magisch effect!
- Haal de Chelsea pop uit de buis om haar look te bekijken - elke pop heeft een andere combinatie van huidskleur, kleur ogen, kleur haar en gympakje.
- Open de 4 verrassingszakjes en kijk wat erin zit - een kleurige paardenstaart, een rok met print, een paar schoenen en een accessoire, zoals een zonnebril of een ijshoorntje.

Barbie Color Reveal Chelsea poppen zitten boordevol verrassingen — wel 6 om precies te zijn! Je krijgt gegarandeerd een pop met een leuke outift, maar de precieze look van elke pop blijft een verrassing tot je deze onthult. De verpakking is onderdeel van het plezier — verwijder de buitenverpakking om een doorzichtige buis te onthullen. In de buis zit een mysterieuze Color Reveal pop en vier zakjes met verrassingen. Haal alles uit de buis en vul deze vervolgens met warm water. Zet de pop in het water en draai haar rond. Het water verandert van kleur en als je de pop weer uit het water haalt, komt haar echte look tevoorschijn! Elke pop heeft een andere combinatie van huidskleur, kleur ogen, haar en een gympakje met decoraties, maar dat zijn nog niet alle verrassingen... open de zakjes en ontdek een afneembare paardenstaart, een rok, een paar schoenen en een accessoire, zoals een haarband of een molentje. Met ijskoud water verander je de kleur van de afbeelding op haar gympakje, een verrassing die elke keer opnieuw leuk is. Kleed de pop aan, klik haar paardenstaart vast en verzin een avontuurlijk verhaal. Elke serie heeft een uniek thema met een andere afbeelding op het pakje van de pop; de rokken hebben leuke prints en de schoenen en paardenstaarten passen bij populaire kleuren. Welke pop onthul jij? Kinderen kunnen ze verzamelen om de accessoires met elkaar te combineren en de mogelijkheden uit te breiden. Want als een meisje met Barbie speelt, fantaseert ze over alles wat ze later kan worden! Inhoud: Barbie Color Reveal Chelsea pop, rok, schoenen, paardenstaart en accessoire. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Pop kan niet los staan. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 4581904
Afmeting artikel: 15 x 5 x 5 cm
Afmeting verpakking: 15 x 8 x 8 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 0887961884432
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Polly Pocket:
Materiaal: Kunststof
Proefmonsters: Proefmonsters
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.