Play Airfryer, 9dlg.

Afmeting verpakking: 24 x 18 x 15 cm
Omschrijving
Hij is vaker en vaker in de Nederlandse keuken te vinden, en nu eindelijk ook in de speelgoedkeuken: de airfryer! Staat jouw kind ook altijd smachtend te kijken tot de airfryer ‘ding’ zegt en het eten klaar is? Dan is dit een echte musthave.

Maak je speelkeuken compleet
Deze speelgoed airfryer van Play is een leuke toevoeging aan de speelkeuken van je kleintje. Interactieve speelgoed keukenapparaten geven de beleving van het koken en bakken weer een hele nieuwe dimensie. De 9-delige airfryer van Play wordt geleverd met 8 accessoires: 6 frietjes en 2 kipnuggets om alvast een basis te leggen voor je eerste gerecht! De knoppen werken samen met de digitale timer, waardoor je kindje daadwerkelijk het klokje kan afwachten tot het belletje gaat. Een pruttelend geluid van het bakken maakt het spelen levensecht.

Naast de bijgeleverde voedingsmiddelen kan uiteraard ook ander speelgoedeten bereid worden in de airfryer. De Airfryer van Play is gemaakt van rood/grijs/blauw kunststof en heeft een doorzichtige doorkijk waarmee je goed in de gaten kan houden of de frietjes niet aanbranden. De airfryer is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar (24 maanden) en werkt op 3 meegeleverde AAA-batterijen.
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 8150343
Afmeting verpakking: 24 x 18 x 15 cm
Benodigde batterijen: 3x Philips Batterij R3 AAA Long Life (1999913)  
Geschikt vanaf: 2 jaar
EAN code: 4892401036193
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.