Cool Maker - Go Glam U-Nique Nagellak Navulset

Beoordeling 4 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 18 x 10 x 7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Scrol en stempel nog meer prachtige nagels met de Cool Maker Go Glam U-nique Nail Salon en de navulset. Met deze nagelontwerpset en je U-nique Nail Salon, afzonderlijk verkocht, kun je nog eens 220 nagels van elk formaat stempelen en stylen zoals jij dat wilt. Met vier exclusieve ontwerppods, drie kleuren Go Glam nagellak en een topcoat combineer je ontwerpen en nagellak en styl je je nagels zoals jij dat wilt.
Met de U-nique Nail Salon en deze manicureset voor meisjes is het leuk en eenvoudig om je nagels professioneel te lakken. Kies een ontwerppod uit de navulset en plaats deze in de machine. Lak vervolgens je nagels met roze, oranje of blauwe kindvriendelijkee Go Glam-nagellak voor kinderen, plaats je hand onder de droger, zet hem aan en wacht vijf minuten tot je nagels droog zijn. Draai aan de knop bovenop de machine en blader door de verschillende icoontjes van de pod. Steek als je klaar bent je vinger in de machine en druk op de knop om te stempelen. Met de U-nique-navulset maak je je nagels nog persoonlijker, met ontwerppods die zijn geïnspireerd op vakantie, natuur, slaapfeestjes en fantasy, en een pod met letters waarmee je je eigen tekstjes op je nagels kunt stempelen. Breng een laag glanzende topcoat aan, haal de stempel uit de machine om je tenen te stempelen of neem hem mee voor glamour onderweg.
De U-nique navulset en de U-nique Nail Salon zijn geweldige cadeaus voor meisjes en een perfecte activiteit voor logeerpartijtjes, feestjes, verjaardagen en meer. Maak je nagels persoonlijk met de Go Glam U-nique Nail Salon en de navulset.

Inhoud: 4 ontwerppods, 3 Go Glam-nagellak, 1 Go Glam-topcoat
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070190
Afmeting verpakking: 18 x 10 x 7 cm
Geschikt vanaf: 8 jaar
EAN code: 778988387955
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Cool Maker - Go Glam U-Nique Nagellak Navulset'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.