Purse Pets - Glamicorn Eenhoorn Interactieve Handtas

Afmeting verpakking: 20 x 20 x 7 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Omschrijving
Breng je look tot leven met Purse Pets. Met deze fantastische interactieve dierenvriendjes heb je een tas vol persoonlijkheid. Ze reageren op je aanraking, knipperen echt met hun ogen en hebben meer dan 25 spannende geluiden en reacties die uniek zijn voor elk soort Purse Pets-huisdier. De Glamicorn Purse Pet heeft een glitterhoorn, regenboogkleurig lakleer, roze gekorreld kunstleer, popart-achtige ogen, een verstelbare schouderriem en sluitingen van echt metaal. Terwijl je onderweg bent, knippert je Glamicorn Purse Pet met haar ogen en communiceert ze met je door uitbundige geluidjes te maken. Raak haar voorhoofd aan om haar vrolijk te laten kirren en snorren.
Maak een selfie, aai en houd haar voorhoofd vast. Ze zal dan haar ogen sluiten, weer openen en een kusje naar je blazen. Bekijk ook het stijlvolle metallic insigne op de voorkant van je eenhoorntas. Het is een geheime knop waarmee je op nog meer manieren kunt spelen. In de magische modus kun je spelletjes doen met muziek erbij. Je kunt ook aan je Glamicorn Purse Pet vragen of ze je outfit mooi vindt. Raak haar voorhoofd aan, stel je vraag en ze reageert met schattige geluiden en een ja of nee. Stel haar meer vragen en laat je swingende catwalk-look zien. Houd het voorhoofd van je Purse Pet ingedrukt om de catwalk-modus te activeren. Je Glamicorn Purse Pet laat coole modeshowmuziek horen. Tik op haar voorhoofd voor geluiden van klikkende camera's en houd het vast voor applaus.
Met Purse Pets komen vriendschap en mode samen. Neem je superschattige handtas overal mee naartoe. Met een afmeting van 10,8 x 15,9 x 6,4 cm, HxBxD, heeft elke Purse Pet het perfecte formaat voor alle spulletjes die je nodig hebt. Purse Pets zijn geweldige cadeaus voor meisjes en worden geleverd met 3 AAA Duracell-batterijen. Verzamel ze allemaal, elk afzonderlijk verkocht, en laat je eigen stijl zien met je beste Purse Pets-modevriendje. Haal de Glamicorn Purse Pet in huis en steel de show met je modieuze interactieve dierenvriend.

Inhoud: 1 Purse Pets-handtas, 1 gebruiksaanwijzing
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070177
Afmeting verpakking: 20 x 20 x 7 cm
Geschikt vanaf: 5 jaar
EAN code: 778988375402
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van Eenhoorn:
Aantal spelers: 1 of meer
Materiaal: Imitatieleer
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.