Bakugan Evolutions - Battle Strikepakket Wrath Black, 6dlg.

Afmeting verpakking: 30 x 25 x 6 cm
Klik op de foto om in te zoomen.
Nu leverbaar
53, 99
In winkelwagen OK
Dit artikel wordt gratis verzonden in NL BE DE
Voor 23:59 besteld, morgen in huis
Bezorgd bij je thuis of 3000+ afhaalpunten
Gratis retourneren binnen 30 dagen
Grootste assortiment van BE
Gratis af te halen bij een Lobbes servicepunt

4.7 van 5.0
van 51.251 reviews
Uitstekend bevonden door onze klanten
Omschrijving
Maak kennis met het gloednieuwe Bakugan Evolutions Battle Strike Pakket. Het Battle Strike Pakket is het ultieme verzamelvoorwerp. Het bevat een Platinum Bakugan van echt metaal, 2 Bakugan, 1 Geogan, 2 Nanogan, 6 Bakukernen, 3 personagekaarten, 3 bekwaamheidskaarten en 3 poortkaarten. Deze set heeft alles wat je nodig hebt om te verzamelen, te vechten en nog veel meer. De geharde Platinum Bakugan zijn je sterkste Bakugan ooit - in elk pak zit er één gemaakt van echt metaal. Voel het gewicht in je hand als je ze over de Bakukernen rolt. Kijk hoe je Bakugan openspringen en veranderen in woeste wezens. Deze zwaargewicht kampioenen richten tijdens een gevecht meer schade aan dan ooit. Rol in actie tegen vrienden met Bakugan en kom als winnaar uit de bus. Roep voor een verrassingsaanval je Nanogan op om je Bakugan sterker te maken en je tegenstander te verslaan. Je kunt de Nanogan aan elke Bakugan bevestigen voor een krachtige boost in de strijd. De Nanogan heeft doorschijnende details en geweldige ontwerpen. Mix en match om je favoriete combinatie te creëren en veel schade uit te delen in gevechten. Gebruik de meegeleverde bekwaamheidskaarten voor nog meer speelmogelijkheden en om bonussen te verdienen. Voeg al het Bakugan Evolutions-speelgoed van seizoen 4 toe aan je verzameling en stel je eigen droomteam samen. Til je gevechten naar een hoger niveau met een gloednieuw Bakugan Evolutions Battle Strike Pakket.

Inhoud: 1 True Metal Bakugan, 2 Bakugan, 1 Geogan, 2 Nanogan, 6 Bakukernen, 1 regelboek voor Bakugan-gevechten, 3 personagekaarten, 3 bekwaamheidskaarten, 3 poortkaarten, 1 verzamelblad
Lees meer
Te vinden in de volgende categorieën:
Specificaties
Artikelcode: 1070242
Afmeting verpakking: 30 x 25 x 6 cm
Geschikt vanaf: 6 jaar
EAN code: 778988429075
Prijs in euro's: Incl. BTW en incl. verzendkosten
Meer van Spin Master:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.

Heb je een vraag over 'Bakugan Evolutions - Battle Strikepakket Wrath Black, 6dlg.'?

Velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.