PAW Patrol Cat Pack - Cadeauset Speelfiguren, 8st.

Beoordeling 5 / 5 door 1 klant
Afmeting verpakking: 30 x 20 x 5 cm
Omschrijving
Bedenk je eigen PAW Patrol- en Cat Pack-avonturen met de cadeauset met PAW Patrol- en Cat Pack-figuren. Deze set met actiefiguren bevat niet alleen je favoriete PAW Patrol-pups, Chase, Marshall, Skye en Everest, maar ook hun nieuwe teamgenootjes uit de Cat Pack, Leo, Rory, Shade en Wild Cat. Deze cadeauset met actiefiguren is de perfecte manier om thuis met al je favoriete pups en katten te spelen. Met de realistische, waarheidsgetrouwe details en styling van elke figuur komen de pups en katten echt tot leven. In hun gloednieuwe Cat Pack-uniformen staan deze heldhaftige vriendjes klaar om de held van de dag te worden.
Met PAW Patrol-speelgoed kunnen kinderen hun fantasie verkennen en hun motorische vaardigheden ontwikkelen aan de hand van fantasiespel, en zo hun favoriete scènes uit de serie herbeleven of compleet nieuwe avonturen bedenken met alle PAW Patrol-pups (elk product wordt afzonderlijk verkocht). Voor nog meer spannende missies op basis van de serie zijn themaautos verkrijgbaar, samen met de Cat Pack-speelset en de robottijger Meow-Meow (elk product wordt afzonderlijk verkocht).

Inhoud: 8 actiefiguren
Lees meer
Specificaties
Artikelcode: 1070152
Afmeting verpakking: 30 x 20 x 5 cm
Geschikt vanaf: 3 jaar
EAN code: 778988445242
Prijs in euro's: Incl. BTW en excl. verzendkosten
Meer van PAW Patrol:
Materiaal: Kunststof
Te vinden in de volgende categorieën:
Bezorging
  • Gratis verzenden vanaf € 39 in NL BE DE
  • Afhalen bij ons filiaal in Ede
  • Binnen 30 dagen kun je je bestelling retourneren.
    Ga naar de retourenpagina en volg, indien mogelijk, de procedure.
    We vragen je nog niet te spelen met jouw product als je het nog gaat retourneren. Heb je bijvoorbeeld een emmertje met schep gekocht? Pak het gerust uit, bekijk het goed, en voel er even aan; precies zoals je in een gewone winkel zou doen. Wacht alleen nog even met de zandbak ingaan, tot je zeker weet dat dit het artikel is dat je wilt hebben.
Veiligheid
Veiligheid
  • Waarschuwing: Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar ivm kleine onderdelen.